søndag 30. mai 2010

Designers Remix Collection




Designers Remix Collection har jeg likt i mange år, og de selger kolleksjonen sin også på hjemmesiden www.designersremix.com. Her er kan man gjøre noen kupp når det er salg;) I tillegg får du levert varene på døren med UPS, luksuriøst innpakket:) De har også 1 års garanti på varene. Om det skulle skje noe med plagget etter garantien er gått ut , vil de reparere, erstatter varen om mulig eller gi pengene tilbake. Dette pga dansk lov...så ta vare på kvitteringen;)

lørdag 29. mai 2010

Oreo-kake:)


Her kommer oppskrift på Oreo-kake:) Hvis du er som meg...ikke helt god på å steke kaker, så er dette kaken for deg som vil imponere;)

Ca. 450 gr. Oreo cookies
100 gr. smeltet smør
2 pk. Tine kremost naturell eller 225 gr. philadelphia, myknet.
2,5 dl melis
ca.3,5 dl piska krem
2,5 ss sukker
1 pose Toro sjokolademousse
3 dl melk til moussen

1/4 del av kjeksen brekkes opp i småbiter mens resten legges i en pose å brekkes opp i veldig små biter. Smelt smør, og hell det over kakesmulene i en bolle og bland godt til du kan smøre det utover i en ca.24 cm stor form. Sett i kjøleskapet.

Pisk krem og sukker i en bolle, deretter mixer du kremosten med melis i en annen bolle til den blir luftig og kremete. Ta halvparten av den stivpiskede kremen og bland med ostemassen. Smør massen utover kjeksbunnen og legg oppi halvparten av kakebitene du har satt til side. Sett i kjøleskapet i 30 min.

Lag sjokolademoussen i henhold til pakningen. Rør inn de siste kakebitene og sett i kjøleskapet en time. Legg ett lag krem til slutt på toppen. Til slutt kan du evt. pynte kaken.

La kaken stå noen timer i kjøleskap før den serveres, best om den blir laget dagen i forveien. Skjær forsiktig rundt kanten så kaken løsner fra formen.

NYT;)


torsdag 27. mai 2010

Rosenrøde kinn:)




Her er mine favorittprodukter for nydelige rosenrøde kinn:) Merket heter Benefit og er dessverre ikke å få kjøpt i Norge, men kan kjøpes på hjemmesiden www.benefitcosmetics.com
Først tar man litt av "benetint'en" på kinnet med penselen og smører utover med fingrene, deretter påfører du "dandelion" med børsten, også avslutter du det hele med litt "high beam" som du legger på toppen av kinnbeinet og blender utover.
Resultatet er lekre rosenrøde kinn, kysset av solen:)

onsdag 26. mai 2010

Tørre hender?


Dermalogica sin håndkrem er og blir best! Den virker med en gang og man slipper hender som blir klissete og glatt:) Den er litt dyr...300kr men den virker og er drøy i bruk! I Trondheim er den til salgs hos H2 hudpleie.

Favoritt Jeans!





J Brand Jeans er mitt favoritt merke når det kommer til jeans. Fantastisk kvalitet! Utrolig behagelig og gir perfekt rumpe. Det jeg liker best er at de er klassisk, ingen merkelapper og dill på lommer osv. I Norge er de ganske dyre, så jeg handler hos www.revolveclothing.com. Denne nettbutikken er ett mekka når det kommer til jeans! Butikken er amerikansk så du har mest å tjene hvis du handler amerikanske merker som Juicy Couture, J Brand, Marc by Marc Jacobs osv. De har ett enormt utvalg av varer og sender fraktfritt! I tillegg kan man alltid finne noe på salg, og det hender seg at de har 50% på alle salgsvarer i f.eks 3 dager. Så her er det penger å spare! Jeg kjøpte disse!

tirsdag 25. mai 2010

Ny kjole!









Jeg elsker å handle på nettet, www.musthaves.dk er en av mine favoritter:) I dag kjøpte jeg meg denne kjolen fra DAY. Jeg er veldig glad i klær jeg kan pynte opp og ned og denne kjolen er perfekt! Denne nettbutikken har mange av mine favoritt designere, Malene Birger, DAY Birger Et Mikkelsen, Rutzou osv. I tillegg trekker de ifra momsen og sender deg pakken som gave så slipper du å betale toll og mva:)

Kule bilder!


Hvis du har lyst til å gjøre noe spesielt med dine egne foto, så har du mange muligheter her:) Hva med "pop art" av gullungen på barnerommet eller i stua? Eller du kan få trykt dine bilder på aluminium, pleksiglass eller hardplast!

https://www.allkopiprivat.no/produkter.aspx

mandag 24. mai 2010

Ny verden!


Ja da er jeg i gang...skummelt! Mine to venninner Berit M og Toril som har lurt meg til dette;)
Elsker å surfe rundt på nettet, så jeg har tenkt å dele det jeg finner med dere:) Som blogg navnet sier så blir det litt av hvert...ganske så allsidig.
Kom gjerne med tips!

Victorias Secret





Victorias Secret har sexy undertøy som samtidig er sofistikert, veldig god kvalitet! Ett aldri så lite tips: Kjøp flere truser til bh´n, den trenger ikke å vaskes så ofte. Da kan man også variere litt;) Som regel finnes det flere varianter til en type bh hos VS. www.victoriassecret.com

Tollkalkulator!

Denne er kjekk å ha hvis man skal bestille fra utenlandske nettsider, særlig undertøy:)
http://www.toll.no/templates_TAD/ImportCalc.aspx?id=153564&epslanguage=NO

Kunst på barnerommet!






Disse var kjempefine! Også blir de ikke utdatert med engang heller.
www.bodieandfou.com


Grafisk print





Jeg har alltid hatt sansen for grafisk print, malerier er ikke for meg:) De tre nederste har jeg kjøpt, men den øverste må jeg kjøpe, perfekt å ha i gangen:) www.keepcalmgallery.com

Malene Birger





Jeg har virkelig sansen for danske Malene Birger´s design. Her er noen bilder fra hennes hjem. Jeg henter også inspirasjon fra hjemmesiden hennes, bilder fra butikkene og kontoret. www.bymalenebirger.com

søndag 23. mai 2010

Ny sveis?


Paris Hilton´s størte fan er jeg nok ikke, men fin på håret er hun:)

Lekkert!


Som mor til tre gutter er jeg stadig på jakt etter noe alternativt til gutterommet, og her traff jeg virkelig...helt min stil...og kanskje gutta´s:)
www.bodieandfou.com